Workshops

 Workshop Dwingelderveld

Dwingelderveld is het grootste natte heideveld van Europa. Het gebied kenmerkt zich door de vele flora en fauna en niet te vergeten de ca. 40 vennen.
De schitterende luchten, de weidsheid, samen met de vennen, met of zonder weerkaatsingen levert een heel mooi foto op. Samen met een gids gaan wij naar de mooiste plekjes.
Voor wie er niet op eigen gelegenheid naar toe kan wordt vervoer geregeld. De workshop is van 10:00 tot 14:00. Vermeldt bij inschrijving Dwingelderveld, je krijgt daarna meer info toegezonden.

Workshop Herfst

De Herfst kenmerkt zich door zijn prachtige kleuren van de natuur. In een stukje oerbos, nabij Groningen, kun je dit volop fotograferen. Je komt verschillende soorten dieren tegen zoals Reeën, Schotse Hooglanders, Spechten. In dit gebied kun je zowel met een groothoek, tele en macrolens volop uit de voeten. Prachtig gekleurde bomen/bladeren, paddenstoelen, lanen, maar ook urban fotografie is mogelijk. Urban is het fotograferen van oude elementen van staal en beton. In deze workshop staat het fotograferen van de natuur centraal, je bent vrij in lenskeuze en wordt daarbij begeleidt hoe je het beste met je lens kunt fotograferen. De workshop is van 10:00 tot 14:00. Vermeldt bij inschrijving Herfst, je krijgt daarna meer info toegezonden.